Literatura

ODKURZACZ (wiersz)

commanddos

Dwóch starych kumpli do sklepu weszło
z artykułami do domu.
Jeden odkurzacz chciał żonie kupić
na prezent i po kryjomu.

 

Stoi i duma, drapie sie w bańkę,
a przed nim sprzętu regały.
Który tu wybrać? Myśli w rozpaczy
aż już zapocił się cały.

 

"Weź no ten szary!" drugi doradza
czując, że skończy się hecą.
Pierwszy się spytał: "A mocno ciągnie?"
"Tak, że aż łzy Ci polecą....."


przysłano: 7 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca