Literatura

PIESKI MAŁE DWA (wiersz)

commanddos

Przyszedł gościu do lekarza
bo przed dwoma dniami
pieski go pogryzły lekko,
kiedzy lazł między blokami.
 
Lekarz pyta się faceta
by mu odrzekł z szczegółami:
"- Nie wie pan czy psy szczepione?"
"- Tak.... były dupami"


przysłano: 7 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca