Literatura

DRWALE (wiersz)

commanddos

Było raz sobie dwóch kumpli drwali.
Każdy z nich piłą i dąb powali
Jeden zaślepion ścinania hucią
miał raz wypadek i rękę uciął

 

Drugi chciał pomóc bo pech się zdarza.
Rękę pizd w plastik i do lekarza!
Lekarz podrapał się po łysinie.
Rękę trza przyszyć biednej chłopinie.

 

Już po dniach kilku po operacji,
gdzie ćwiczył pilnie rękę bez gracji
udręk pacjenta naszedł już finał.
Przyszytą ręką krzaki przycinał

 

Dalej do lasu ciąć drzewa w trwogę.
Ups! Znów wypadek. Odciął se nogę.
Nic nie poradzisz jak ktoś ma pecha.
Z nogą ?we folii? na OIOM jechał

 

Ten sam doktorek przyszył kulasa.
Ścieg "na okrętkę" wyszedł mu klasa!
I znowu rehab. Długie tygodnie
lecz po miesiącu chodził swobodnie.

 

Znów las ich woła, lecz z drwala trąba
Jak się zagapił....łeb se odrąbał
Drugi we folię kupla łeb wrzucił
i do lekarza pędem powrócił.

 

Dwa dni w szpitalu trwa operacja.
Robią co mogą brzmi informacja.
Chirurg do klęski przyznać się zmusił
"Boś go pan, kurwa, folią udusił!"

 


przysłano: 10 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca