Literatura

TANIEC (wiersz)

commanddos

Raz tańczyłem z panną młodą,
gdyż urodą mnie ujmuje,
lecz pan młody wściekł się na mnie
choć przyczyny nie pojmuję.

 

A więc tańczę dość powoli
wtem ów żonkoś, kawał chama,
tak jej kopa w krocze sprzedał
aż mi cztery palce złamał.....

 

Fatum ciąży wciąż nade mną.
Gips na dłoni ci nie skłamie
Jak kto w życiu nie ma farta
to i dupie palec złamie.


przysłano: 10 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca