Literatura

RUS(CH)AŁKI (wiersz)

commanddos

Te rusałki ciemnej maści
królowymi są poboczy.
By swym wdziękiem, jak syreny,
mamić wszystkich kto tam zboczy.

 

Kto w ich sidła przeto trafi
tego wyrwą wraz z fotelem.
Nie dość, że załapie syfa
to pożegna się z portfelem.

 

Jeśli trafi się czyściejsza
i na tyle masz odwagi
by skorzystać z ich usługi
szybko "stoisz" przed nią nagi.

 

A rusałka jak glonojad
mlask wydając wniebogłosy
zassie mocno jak odkurzacz
że powciąga z pleców włosy.

 

Więc przestrogą niech to będzie
w kontakt z nią się nie wdawajcie
Choć niektóre nawet niezłe
bardzo na nie uważajcie.


przysłano: 10 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca