Literatura

RTFM (wiersz)

commanddos

Kiedy problem masz ze sprzętem
co choć nowy to nawala.
Nie irytuj się, wyluzuj
i poczytaj manuala...

 

Gdy na komputerze "krzaczki"
zamiast z piąchy weń nawalać
to melisy sobie zaparz
i poczytaj manuala...

 

Mord masz w oczach, tocząc pianę
już obmyślasz cną destrukcję.
Nie wiesz gdzie baterię włożyć?
To przeczytaj se instrukcję.

 

Czasem coś zawiłe bardzo,
że pod czaszką napindala
wręcz błahostką się okaże
po lekturze manuala.

 

Jak coś włączyć? Gdzie nacisnąć?
Czyś żonaty czyś rozwodnik
nie ma bata! By rozkminić
przestudiować trza przewodnik.

 

Jeden jednak jest mankament
co po prostu mnie zniewala.
Bo do żon i małych dzieci
NIGDZIE NIE MA MANUALA!!!!


przysłano: 10 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca