neuroetyka

Jacek JacoM Michalski

on jej nie chce choć tak bardzo chce

ona go chce choć tak bardzo nie chce

jakiś pokój to chcenie ubiera w ciała

tak i nie we wskazówkach zegara

a potem jak to potem są drzwi

i słowa na wycieraczkach hoteli

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 sierpnia 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Całość wygląda dobrze ! Choć początek jakby banalny… 5-

    · Zgłoś · 6 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Xxx
    "Choć początek jakby banalny." Powiedz mu, niech się walnie w łeb

    · Zgłoś · 6 lat