wiersz

Yaro

spóźniłem się trzydzieści może więcej lat
w tamtych pamiętnych czasach

 

napisałbym wiersz o życiu 
wiersz o poecie i jego kobiecie

 

lecz nie warto 
bowiem wszystko jest w internecie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 sierpnia 2018
anonim