Wolność

Konrad Koper

Ciało mnie ogranicza.

Gdy zostawię je,

rozrzucą me prochy podczas wiatru.

 

Stanę się częścią przyrody,

choćby ptakiem.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 sierpnia 2018
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    A gdzie wiersz, nie zauważyłam ?

    · Zgłoś · 6 lat
  • Arian
    naucz się liczyć trollu
    jest nawet 5 wierszy

    · Zgłoś · 6 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Powiedziałabym brzydko, ale nie wypada być niemiła , nawet dla pantofelka

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Beata liczyła na coś więcej- dłuższe i inne… ( Jej gust.)

    · Zgłoś · 6 lat