dookoła ciemno zimno
w kole zmartwień wszechobecnego zła
człowiek zmartwiony zazdrosny
chciwy nieprzekonany na lepsze
droga kręta
zadumany w bezkresie myśli
zaniedbany
duch uciśniony w kręgu
podpowiedzi na nic
ciemno
żadnej pozytywnej myśli
walcz ze sobą
ciężka walka by zwyciężyć
poznać siebie
stać się człowiekiem wolnym
bez skazy
pełnym wiary wiedzy optymizmu
wspaniała nowina przykład dla innych