Fantastyczne zdarzenie

Konrad Koper

Niektóre lustra zbiły się.

Powstała z pyłu chmura,

która częściowo przypomina burzową.

Odbija ona wiele.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 sierpnia 2018
anonim