Literatura

bezsensem życie (wiersz)

Yaro

dokąd idę wciąż oddycham
dlaczego myślę że będzie źle
gdy zdarza się dobrze

zawsze coś wyskoczy znienacka
uderzy jak fala zimnej wody 

 

pierwsza miłość
nigdy nie mija 
zapada w pamięci
jak Amen w pacierzu 

 

z miłości do ludzi dam się pokroić
oni pokroją mnie chętnie 
sprawdzą czy płaczę

co mówię odchodząc
zakopią w piachu bo jakby inaczej
mnie to boli oni widzami to z boku 
zapomną po kilku dniach
wyczekując innej uciechy

 

pierwsza miłość
nigdy nie mija 
zapada w pamięci
jak Amen w pacierzu

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 28 sierpnia 2018, 17:23
Mocny ! Miejscami a- logiczny !! Ale…
Konrad Koper 28 sierpnia 2018, 17:24
5=/ 4+
przysłano: 27 sierpnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca