Dłonie

Konrad Koper

Moje dłonie nie wyczuwają :

ciepła ciała, duszy, podmuchu wiatru,

albo kwiatów czy żaru ognia w sercu…

 

Ponieważ są związane niewidzialnym łańcuchem

i założyłem na nie parę niematerialnych rękawic.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 sierpnia 2018
anonim