Widok

Konrad Koper

Nie zostawię widoku :

 

Zachodzące słońce i autostrada.

Drzewa, kłosy zboża, kamienie mkną.

A droga nie jest równa.

 

Zrobiłem slajdy i ofiarowałem je tobie.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 31 sierpnia 2018
anonim