aha ha ha ha
świat ściska milion wad
fakty tyle spraw
ważnych rzeczach nie ogarniemy
nic prócz okrojonych informacji
telewizja kłamliwa
radio zagłusza myśli
aha ha ha ha
dookoła bieda intelektualna
patologia w patologię wbija gwoździa
świat krąży po orbicie rozdrażnienia
wojna krew niepotrzebne śmierci
władza siła pieniądze ślepcy przy korytach
aha ha ha ha
pakty i układy na nie ma rady
sposobem ucieczka
w świat wartości po drugiej stronie barykady
duchowni trąbią o piekle
wmówili upragniony raj
i odkupienia grzechów
nie mam celu
zawiodłem się na wielu
aha ha ha ha
moje niebo odnalazłem
przyjdź zapraszam cię
zapalimy fajkę w pokoju napijemy wina
porozmawiamy o przyczynach i dziewczynach