O mnie

Konrad Koper

Nie zbawię świata,

ale odkryję nowe :

kolory, dźwięki, kształty, wyrazy - pojęcia.

Wynajdę też drugą logikę.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 8 września 2018
anonim