Gwiazdeczka

Konrad Koper

Jak daleko jesteś ?

Czy znajdę podobną?

Jaki układ ci towarzyszy?

I w końcu, jak silnie świecisz?

 

Gwiazdeczko-panienko.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 9 września 2018
anonim