uwięziony ptak w klatce
Ziemia nie jest domem
pod dachem Nieba
bywa więzieniem
gdzie my kopiemy sobie grób
wywołują wojny
walczą najbiedniejsi
areną
pole walki skąpane we krwi
poszarpane mięso
wielkie Colosseum
ubaw dla bogatych
dostaniesz medal na klatę
na starość w przytułku
talerz zupy
przytul mnie
Życzę wielu udanych pomysłów, bo w natchnienie nie wierzę:)