Spór

Konrad Koper

Ptak :

Widok który podziwiam jest najciekawszy.

- Wszystko mogę wzrokiem ogarnąć.

Kret :

Świat kanałów jest nie gorszy.

- Każde przejście potrafię odgadnąć.

 

Człowiek swoje woli.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 września 2018
anonim