odeszłaś w niepamięć
choć wciąż pamiętam to spojrzenie
nikt mnie tak nie naświetlił
czasem świecą mi oczy
nie odeszłaś w niepamięć
bo pamiętam to spojrzenie
i wciąż jestem naświetlony ;)
pamiętam...
odeszła w...odstawkę
!?
to w sumie dość skomplikowane ,a zarazem banalne ;)