Literatura

opuszczony (wiersz)

Yaro

wychodzę
nie pogadasz ze mną

świat stoi w miejscu 
idę drogą

nie wiem gdzie
wszędzie pięknie

gdzie człowiek nie wypił piwa

szukam wiedzy przodków

 

elektronika miesza w mózgach 
ze wschodu najlepsza 
małe rączki zwinne palce 
za trzy dolce w obozie pracy 

 

na psy schodzi świat 

jedzą psy skośnookie 

na ilość 

konsumencki styl 
posiadam
jem 
wydalam 
robaki to am am

 

czym się cieszysz 

 

niegdyś cieszył kapsel 
rakieta do tenisa z deski kuchennej 

opuszczony zapomniany na fb 
karaluch dezynsekcja 
insekta

 


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 14 września 2018, 22:11
Mądry i uczuciowy !! 6
przysłano: 14 września 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca