Literatura

Edge of love (wiersz)

Jerzy Bartonezz

 

 

 

Bjork full of love
Pain and longing
Bjork is crying for love
In your name

Pulls you into icy spell 
Of dark mountains
Geometry of sorrow

Carrying high free notes
She is reaching out
Flickering burning
Bjork cries for love

Of pure crystals
Awakened
To her sensuality
Of dark naked eyes

The phantom spirit
Of icy intensity
Strung high above
Volcanic desires of Iceland

Not afraid of pathos of love.


 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 września 2018 (historia)

Inne teksty autora

Pewność siebie
Jerzy Bartonezz
Rodzaj nijaki?
Jerzy Bartonezz
Aljosza Garnczek
Jerzy Bartonezz
Czternaście Stacji
Jerzy Bartonezz
Monarcha
Jerzy Bartonezz
Przedmiot liryczny
Jerzy Bartonezz
Szelest
Jerzy Bartonezz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca