Literatura

Czternaście Stacji (wiersz)

Jerzy Bartonezz


         Forteen Stages check list (developed by fellow member Lubin Legnitzki)

 

                                Obojętność                indifference                                  (   )
                                      Niechęć                dislike                                            (   )
                               Uprzedzenie                prejudice                                       (   )
           Antypatia                                                               antipathy.                (   )
               Odraza                                                               aversion.                 (   )

                                     Pogarda                 contempt                                      (   )
                                 Odrzucenie                rejection                                        (   )
                                   Separacja                separation                                     (   )   
                                 Degradacja                degradation                                  (   )
                               Wykluczenie                exclusion                                       (   )
                                Odsądzenie                hostility                                          (   )  
                                   Upodlenie                deprecation                                   (   )
                                   Nienawiść                hatred                                            (   )
                            Eksterminacja                anihilation.                                    (   )
                                              final                solution 

 

 


Disclaimer :
This self administered test, by no means is designed
to reveal any,  or all psychopatic character traits of the participant.
Use  at  your own risk.

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 września 2018 (historia)

Inne teksty autora

Pewność siebie
Jerzy Bartonezz
Rodzaj nijaki?
Jerzy Bartonezz
Aljosza Garnczek
Jerzy Bartonezz
Edge of love
Jerzy Bartonezz
Monarcha
Jerzy Bartonezz
Przedmiot liryczny
Jerzy Bartonezz
Szelest
Jerzy Bartonezz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca