pragnę
skoczyć w dal, zamknąć oczy, zacisnąć
węzeł na szyji nie pozwala odejść dalej
złap mnie, nie pozwól uciec przed
snem odpieram zarzuty nieskończonej troski
zazdrości, moja miła.
***(pragnę)
Obywatel MB.
Obywatel MB.
Wiersz
·
19 września 2018
dla Obywatela
od Obywatelki :)
by zyskać pocieszenie ;)