echo

Yaro

lasem płynie piosenka 
w strumyku kamienie przemokłe


gwiazdy na niebie 
ciemno na ziemi 


myśl jasna
przenika echem
brzegiem lasu

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 19 września 2018
anonim