Żywioły

Konrad Koper

Moje serce skazane jest na pastwę żywiołów.

Ty jesteś ich władczynią.

Póki harmonijnie wszystkimi mnie doświadczasz,

nie jest źle.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 września 2018
anonim