Przestroga

Konrad Koper

Nie zbieraj muchomorów,

bo zniszczysz domki leśnych stworów

i będziesz cierpiał od ich „humorków”.

Teraz patrzą na ciebie zza zakamarków.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 września 2018
anonim
  • Ala
    prosta ale fajna lekka pouczająca rymowanka
    ale może:
    muchomorów-stworów-humorów-zakamarów
    gładziej będzie rymowniej ;)

    · Zgłoś · 6 lat
  • Mithril
    ...dyrdymały

    · Zgłoś · 6 lat