Literatura

iluzja (wiersz)

Yaro

nie uronię ani jednej słonej łzy
ironią jest życie 
jedyne piękne spokojne chwile 
zostawiłem za sobą 
bo nic lepszego nie nadchodzi 

 

napawam się nadzieją
że zmienimy spojrzenia 
na lepsze

na dotyk dłoni 
na ciepły wiatr co pieści drzew korony 


zachód słońca najpiękniejszy 
gdy miłość rozkwita pryzmatem uniesień

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 23 września 2018, 17:24
Piękny i prawdziwy…
przysłano: 23 września 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca