Literatura

wieża (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

okno po prostu jest

jak ostatni szczebel

komunikator z niczym

naprzeciwko okna są drzwi

między klamkami niepewność

ręce z gumy wiążą obie

 

opowiedz mi bajkę mamo

ale ciebie już nie ma

musiałaś przecież być

 

kręte schody szczęściem

w górę i w dół jakkolwiek

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 23 września 2018, 17:28
Głęboki, lecz nie spójny…
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 24 września 2018, 12:26
Panna Inna oglądała chyba Ostatnie Tango w Paryżu...i ma ochotę na komunikację za pomocą masła, co kto lubi :-)
Beta
Beta 24 września 2018, 17:34
Inna się ustosunkuje i...pójdzie jak po maśle :-) :-)
Mithril
Mithril 25 września 2018, 21:34
...nie tą razą
Usunięto 3 komentarze
przysłano: 23 września 2018 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca