wieża

Jacek JacoM Michalski

okno po prostu jest

jak ostatni szczebel

komunikator z niczym

naprzeciwko okna są drzwi

między klamkami niepewność

ręce z gumy wiążą obie

 

opowiedz mi bajkę mamo

ale ciebie już nie ma

musiałaś przecież być

 

kręte schody szczęściem

w górę i w dół jakkolwiek

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 23 września 2018
anonim
  • Mithril
    ...nie tą razą

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Inna się ustosunkuje i...pójdzie jak po maśle :-) :-)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Jacek JacoM Michalski
    Panna Inna oglądała chyba Ostatnie Tango w Paryżu...i ma ochotę na komunikację za pomocą masła, co kto lubi :-)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Konrad Koper
    Głęboki, lecz nie spójny…

    · Zgłoś · 6 lat temu
Usunięto 3 komentarze