Literatura

pora się obudzić (wiersz)

Yaro

wdrapałem się na szczyt 
by szybko z niego spaść
kochałem ciebie
życie kochało nas 


odjechałaś czerwonym autem 
bliżej było mi do horyzontu 
niż dotrzeć do progu domu 


zapamiętałe kłamstwa ukuły serce 
w szczere słowa nie wierzę nikomu 
człowiek żyje człowiek umiera 
praca wcześniej nauka śmierć w przytułku


odjechałaś czerwonym autem 
bliżej było mi do horyzontu 
niż dotrzeć do progu domu 


nadciąga burza z zachodu 
nie to jest jedynie list od ciebie 
piszesz że popełniłaś błąd 
wybacz nie chcę obcych w domu


odjechałaś czerwonym autem 
bliżej było mi do horyzontu 
niż dotrzeć do progu domu


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad
Konrad 24 września 2018, 18:14
Najbardziej trafiona zwrotka !! 5
Konrad
Konrad 24 września 2018, 18:15
Najbardziej trafiona zwrotka !! 5
Yaro
Yaro 24 września 2018, 19:39
oki
przysłano: 24 września 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca