to tak łatwo powiedzieć

Robert noszczyk

zadaję sobie ciągle pytanie

 

czy w ogóle kiedyś kochałem

szczerze

nie pamiętam

chyba zapomniałem

 

może ktoś kiedyś chciał mnie przygarnąć ujarzmić

rozniecić we mnie zalążek miłości

może to tylko było przywiązanie

nie pamiętam

chyba zapomniałem

 

za dużo - kocham cię - po prożnicy

za dużo bliskości dotyku uniesień

za dużo próżnych deklaracji oddania

za mało szczerego miłowania

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 28 września 2018