Czasami

Konrad Koper

Przeglądam się w krzywym lustrze lub bajorze.

Widok który widzę, przysłania smog lub mgła,

lub w błąd wprowadza mnie  miraż.

 

Może spotyka mnie szczęście w życiu.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 września 2018
anonim
  • Ala
    krzywe lustro i bajoro i smog i mgła...

    może spotka mnie szczęście w życiu
    nie miraż nie mrzonka nie fatamorgana



    po mojemu lepsza prostota prostolinijność
    niż przekombinowane wycinanie

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Jacek JacoM Michalski
    widok w krzywym lustrze lub bajorze
    przesłania smog lub mgła

    może spotyka mnie miraż
    szczęście w życiu



    po mojemu, więcej wycinaj

    · Zgłoś · 6 lat temu