Przeglądam się w krzywym lustrze lub bajorze.
Widok który widzę, przysłania smog lub mgła,
lub w błąd wprowadza mnie miraż.
Może spotyka mnie szczęście w życiu.
Przeglądam się w krzywym lustrze lub bajorze.
Widok który widzę, przysłania smog lub mgła,
lub w błąd wprowadza mnie miraż.
Może spotyka mnie szczęście w życiu.
przesłania smog lub mgła
może spotyka mnie miraż
szczęście w życiu
po mojemu, więcej wycinaj
może spotka mnie szczęście w życiu
nie miraż nie mrzonka nie fatamorgana
po mojemu lepsza prostota prostolinijność
niż przekombinowane wycinanie