- - -

gothar333

  w konwulsji istnienia

      nadżarty okrucieństwem świata

          miotany poczuciem miałkości

              bojąc wychylić się z tłumu

 

       sam zżeram powoli...

       głupiec co przetrwać próbuje

gothar333
gothar333
Wiersz · 3 października 2018
anonim