komandos
w spodniach ma
kieszenie
po kolana płaszcz
na poligonie nie szuka
drugiej połówki
wyciąga ją wprost z lodówki
żona komandosa rzecz święta
chodzi uśmiechnięta
komandos umie sprzątać
uważaj na tabletki 7,62
milimetry życia bądź śmierci