żołnierz

Yaro

komandos
w spodniach ma 
kieszenie 

po kolana płaszcz 

na poligonie nie szuka 
drugiej połówki 
wyciąga ją wprost z lodówki

żona komandosa rzecz święta 
chodzi uśmiechnięta 
komandos umie sprzątać 

uważaj na tabletki 7,62

milimetry życia bądź śmierci

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 3 października 2018
anonim