Mój wniosek podczas mszy

Konrad Koper

Ilekroć myślę o

śmierci, wniebowstąpieniu, końcu świata,

wierzę w osobliwość „bożego czasu”.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 października 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz