Literatura

Nowe (wiersz)

Yaro

wykrzyczmy to całe opętane zło
zbudujemy w sercach raj miłości 
stworzymy świat bez gniewu i wojen
jedyne granice które dzielą to kosmos

 

zadowolony dzień zadowolony ja 
wszystko co złe odchodzi w cień
słońcem na niebie bądź 
wyczekuje dnia pełnego Boga

 

wypełniają się dnie twoim oddechem
uśmiech wymieniony skrzyżowany
nieśmiałym spojrzeniem 
blask rzuca czerwień na niedobre słowa

 

onieśmielony próbuję nie ze świrować 
opanowany tak odchodzę w dal 
trzymając dłoń o którą walczyłem 
wybrana droga wypełniona pozytywną energią

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 6 pazdziernika 2018, 22:57
Pozytywna energia jest w twoim wierszu.
przysłano: 6 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca