ostatni wiersz

Yaro

wypisany

 pusty wkład

 

czysta kartka

szklaną łzą

bez słów zapisany 

obraz dni 

 

woda drąży kamień

w poszukiwaniu wiecznego spokoju

 

odchodzę w cień bezsensu

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 7 października 2018
anonim