Literatura

ostatni wiersz (wiersz)

Yaro

wypisany

 pusty wkład

 

czysta kartka

szklaną łzą

bez słów zapisany 

obraz dni 

 

woda drąży kamień

w poszukiwaniu wiecznego spokoju

 

odchodzę w cień bezsensu


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca