Potem
i byłem wtedy
w teatrze
to było
w tamtą niedzielę
piłem
nie jadłem
a piłem właśnie
i potem
w tym teatrze
byłem
chwiejnie
przed siebie potem
szedłem
na czerwonym
przeszedłem
i wódkę
potem piłem
już nie pamiętam
czy sam piłem
czy z tymi aktorami
i z tamtym żydem
a potem na moment pić przestałem
wstałem
odszedłem
odjechałem
na gesty
na słowa
była taka walka
i rower dosiadłem
i uciekłem
i znowu wódkę piłem potem
i pamiętam,
że to było wtedy
kiedy ją
straciłem
leg wrz ‘18