Literatura

lirycznie (wiersz)

Yaro

moje wiersze

są gorzkie przezroczyste
czyste jak wódka

przezroczyste szkło
jak ogórki kiszone

dobre  wiem 
skromność a co to jest

gdy sąsiad gorszy od psa 
psia mać wstać czytać pisać
zajefajnie być błaznem w teatrze 
w cyrku małpą  jeść banana

gdy treser pogania 

obstrukcja nic więcej 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 8 pazdziernika 2018, 19:38
...alirycznie
Yaro
Yaro 8 pazdziernika 2018, 19:41
spalaj się...
przysłano: 8 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca