klucz

Yaro

zatrzaśnięte drzwi 
kluczem jesteś ty


serca ogień tłoczy krew 
zimno bez ciepła twoich dłoni 


uciekasz z czasem

 czasem byłem ja


znikam przykryty ziemią

wokół  zieleń ogrodu 
miłość zakwita na płocie 


myślę  zamknięty w sobie
poczekam przed progiem 
 

gdy zapukam 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 października 2018
anonim