7

Yaro

wypadają włosy nie działa DX2 
złe odżywianie dieta i testament  
po umieram pozabieram co dał los
błyszczy myśl w kosmosie myśli  
  
nie sarkam na sąsiadów  
każdego dnia mówiąc dzień dobry 
(co za wychowany chłopiec )
zawsze ktoś otworzy drzwi gdy 
śmieci trzeba wynieść bo czuć padliną 
lub dywan perski trzepać  
na trzepaku gdzie blokersi z krzywą miną  
doją kolejny browar

konie u wodopoju  
  
lecą latka dzień i noc

czterdzieści plus  tak to musi trwać
świat pędzi ja robię kilka kroków w tył  
wyhamowany w uczuciach zwolniony od wad  


nochem wciągam biały proch  
serce pokrywa piach jasny piach 
odlot bez słów wśród koloru obrazów 
w mózgu czarnych dziur plejad i komet 
  
mam szacunek do ludzi bez tolerancji dla zła 
umieram każdym dniem zawsze po siódmej

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 10 października 2018
anonim
  • Mithril
    "nie sarkam na sąsiadów
    każdego dnia mówiąc dzień dobry

    (...)
    zawsze ktoś otworzy drzwi gdy
    śmieci trzeba wynieść bo czuć padliną
    lub dywan perski (wy)trzepać

    na trzepaku gdzie blokersi z krzywą miną
    doją kolejny browar (jak)

    konie u wodopoju"

    ...tylkoto

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Miejscami świetny !

    · Zgłoś · 6 lat
  • Yaro
    dobre tylkoto..,

    · Zgłoś · 6 lat