Literatura

Smombie (wiersz)

abc

 

Obowiązującym
dress code
jest kultura
Barbie i Kena
 
Tinderella
dzióbek
z głębokim dekoltem
push-upem
tapetą na twarzy
peruką z doczepką
manikiurem
Dom lalki
jest planowany
 
Smartfonowe
zombie
z syndromem
Clarka Kenta
wypina tors
pręży muskuły
to ten który poluje
na trofeum
jest zdobywcą
szczytu góry
 
W ten sposób
pozyskasz
więcej followersów
na Instagramie
Dziesięć sekund
i znikną Snapy
z historii
 
Daj superlajka
na Tinderze
kciuk w prawo
użyj emoji
bukietu kwiatków
serca iskierki
 
Wyślij wiadomość
Spotkajmy się
w  sypialni i sparujmy
 
Jestem spokrewniony
z Pocahontas
mieszają się
w pamięci
wszystkie związki
krótkoterminowe
 
Białe Piórko
Psotnica Łobuziak...
 
Dziesięć
lasek dziennie
zwiększa
przeżycie przygody
poocierania się
genitaliami

dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 11 pazdziernika 2018, 17:43
Trudny ale wartościowy…
abc
abc 11 pazdziernika 2018, 21:57
wiem bo te wszystkie nazwy, a mowa jest o portalach randkowych na telefonach apkach, widzisz na ulicach młodych zombie to wiesz co je ciągnie. ;)
przysłano: 11 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca