Otchłań

Konrad Koper

Obok martwego lasu jest bagnisko.

 

Nad nim unoszą się opary

i są „płomienie”.

Ciekawskich otchłań pochłonie.

A ja nie zachowam wiary.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 października 2018
anonim