haiku wiśniowe

Yaro

zapylenie 
darem 
tchnienia

 

bycie jest 

sztuką 
by kwitnąć

 


by dojrzeć 
istnieć 
jest sztuką

 

wisienkowe 
patrzą
spojrzenia

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 13 października 2018
anonim