Czary…

Konrad Koper

Biorę różdżkę.

 

Przemieniam i łączę rzeczy.

Nadaję im nowe kształty i kolory.

Udzielam ludzkiej mowy roślinom i zwierzętom.

( Sam przemawiam w ich języku.)

 

Różdżką nieraz jest pióro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 13 października 2018
anonim