byłem martwy za życia
a teraz płaczecie
w zatracenie mnie pchało
instynktem zwierzęcym
pragnieniem prawdy
a tylko wstyd czułem
że z tej samej rasy
ileż to razy chciałem uwierzyć
ile nadziei musiałem pogrzebać
tej hydry przeklętej
teraz sam w ziemi
lecz o tym nic nie wiem
bom trup